• darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg

Even voorstellen

Eric van Dorrestein

Bignummer: 9045229504
 • Algemeen fysiotherapeut
 • Oedeemfysiotherapeut
 • Oncologiefysiotherapeut & Oncologische revalidatie
 • Claudicatio Intermittens / Etalagebenen fysiotherapeut
 • Lijfstijlcoach fysiotherapie & Leefstijlcoach Claudicatio Intermittens / Etalagebenen
 • Longfysiotherapeut

Na mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest in diverse eerstelijnspraktijken en in 2 instellingen voor mensen met verstandelijke- en multicomplexe beperkingen in een multidisciplinair samenwerkingsverband. In 2001 heb ik samen met mijn vrouw, die ook fysiotherapeut is, een particuliere praktijk fundamentele in Eerbeek en ons gevestigd in het "oude vormingscentrum".

Bijscholingen

 • Manuele Therapie Marsmann (wervelkolom)
 • Knierevalidatie
 • Reuma
 • RSI klachten (heet nu KANS)
 • Fitnessinstructeur bij hartpatiënten
 • Sportinstructeur bij patiënten met Hartfalen en ICD
 • Oedeemtherapie en Manuele lymfedrainage
 • Oncologiefysiotherapeut
 • Lipoedeem:diagnostiek en behandeling
 • Medisch tape-concept
 • Duizeligheidsklachten (BPPD)
 • Claudicatiotherapeut
 • Cyriax (NAOG Academie)
 • Langfysiotherapeut
 • Lymftaping
 • Covid-19 en PICS

Ook al jaren lid van de KNGF, de NVFL en Intercollegiaal Overleg Fysiotherapie (IOF) Oncologie te Deventer. Lid van COPD werkgroep Apeldoorn en omstreken, lid van NOOFA (netwerk Oncologie- en Oedeemfysiotherapeuten Apeldoorn en omstreken).

Aangesloten bij het Chronisch Zorgnet (voorheen ClaudicatioNet) en bij het netwerk Vestibulaire Fysiotherapie van het Erasmus MC te Rotterdam.

Marion van Dorrestein-Buck

Bignummer: 29042581704
 • Algemeen fysiotherapeut
 • Oedeemfysiotherapeut
 • Dry Needling-therapeut
 • Longfysiotherapeut
 • Valpreventie en valtraining

Na mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest in diverse eerstelijnspraktijken en in een instelling voor mensen met verstandelijke- en multi complexe beperkingen in een multidisciplinair samenwerkingsverband. In 2001 heb ik samen met mijn man een particuliere praktijkbestanddeel in Eerbeek.

Bijscholingen

 • NDT (Neuro Development Treatment) voor kinderen
 • Bindweefselmassage volgens Piët
 • Lage rugklachten en bekkeninstabiliteit
 • Oedeemtherapie en Manuele Lymfedrainage
 • Shantala babymassage
 • Medisch tapingconcept
 • Lymftaping
 • Dry Needling
 • Langfysiotherapeut
 • Covid-19 en PICS

Ik ben al jaren lid van het KNGF en de NVFL. Ook ben ik lid van de COPD werkgroep Apeldoorn en omstreken.

Annelies Roeleveld-Stehouwer

Bignummer: 69063712804
 • Algemeen Fysiotherapeut
 • Master Bekkenfysiotherapeut
 • YVLO-Zwangerfit® docente
 • Handfysiotherapeut

 

Sinds 2006 werk ik met veel plezier in Eerbeek. Vanuit de opleiding zwangerfit ben ik steeds verder richting de behandeling van bekken-, en bekkenbodem klachten geschoven. Dit is een mooie kant van de fysiotherapie-vak en in 2019 heb ik de masteropleiding bekkenfysiotherapie met goed resultaat afgerond. Daarnaast ligt mijn passie ook bij handletsel. Hierin heb ik diverse aanvullende wetenschappelijke studies gevolgd in 2011 de Praktijk Opleiding Handtherapie aan de Erasumus MC gevolgd. Daarnaast heb ik werkervaring en scholing op het gebied van CVA/neurologie.

Bijscholingen

 • Bekkenfysiotherapeut (SOMT)
 • Handtherapie (POHT)
 • YVLO-Zwangerfit®
 • Babymassage
 • Medisch tapen
 • Duizeligheidsklachten (BPPD)
 • KANS klachten (vroeger RSI)
 • Neurologie / CVA

Ik ben lid van het KNGF en de NVFB, daarnaast ben ik aangesloten bij het neuronetwerk Apeldoorn en omstreken en het handennetwerk Stedendriehoek.

Renske Pluijm-van Noord

Bignummer: 9034591604
 • Algemeen fysiotherapeut
 • Oedeemfysiotherapeut

Na mijn afstuderen heb ik eerst in diverse particuliere praktijken en een half jaar in een psycho-geriatrisch verpleeghuis. Vervolgens heb ik 20 jaar in een praktijk gewerkt waar ik vooral te maken had met patiënten met diverse orthopedische aandoeningen. In 2010 heb ik de opleiding oedeemfysiotherapie gedaan. In 2015 ben ik gaan werken in een praktijk waar ik vooral te maken had met oncologie-patiënten met oedeemproblematiek. Tijdens een waarneming vanaf januari 2021 bij Dorrestein naast mijn vorige baan bleek dat ik hier een vast contract kon krijgen. Dichter bij huis en een fijne werksfeer heb mij doen besluiten deze mogelijkheid met beide handen aan te nemen. Ik werk hier duurzaam met veel plezier.

Bijscholingen

 • Therapeutische lymfedrainage en oedeemtherapie (NPI)
 • Zelfmanagement bij lymfoedeem
 • Fysiotherapie bij chronische pijn
 • Cyriax (NAOG)
 • Duizeligheidsklachten (BPPD)
 • Lymftaping
 • CRPS
 • Belastbaarheidstraining van de lage rug
 • Knierevalidatie
 • Rugklachten en bekkeninstabiliteit
 • Valpreventie en valtraining

Tevens al jaren lid van de KNGF, de NVFL en NOOFA (Netwerk Oncologie- en Oedeemfysiotherapeuten Apeldoorn en omstreken)