• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Deskundig op het gebied van bewegen

Bijna 3 miljoen mensen, jong en oud vinden jaarlijks hun weg met hun klachten, vermeld tijdens sporten en werken, naar de fysiotherapeut. U kunt rechtstreeks naar ons toe, dus zonder uitlegbriefje van uw huisarts. Wij zijn deskundig en kunnen direct samen met u beginnen aan uw herstel of om een ​​zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Bij twijfel bevestigen wij u terug naar uw huisarts.

Snel op de fiets een boodschap halen. Lekker tuinieren als het zonnetje schijnt. Een klusje in huis doen. De vitrages en gordijnen wassen en hangen op, ondanks de reuma. Lopen, fietsen, bukken, tillen doe je zonder er bij na te denken. Tot het moment dat een knie, rug of zeer schouder doet. Herkenbaar toch?

U wilt eigenlijk zo snel mogelijk weer goed kunnen functioneren.
Als u naar uw fysiotherapeut gaat, is hij de specialist op het gebied van bewegen.

Er werken in Nederland ongeveer 20.000 fysiotherapeuten in vrijgeverigde handelen, zorgcentra, ziekenhuizen en revalidatieklinieken.

Wij hebben met de meeste zorgverzekeraars een contract afgesloten.

Om de kwaliteit van de behandelingen te verbeteren doen wij mee met een kwaliteitsonderzoek. Daarom vragen wij uw e-mailadres. Wij zullen hier ook zeker duurzaam mee omgaan.

Shockwave (Gefocusseerd)

Onze praktijk is in het bezit van een gloednieuw apparaat. Shockwave therapie is een behandeltechniek waarbij patiënten worden blootgesteld aan krachtige mechanische golfimpulsen die het zachte weefsel diep binnendringen. De kop wordt gefocust op pijnlijke plek(ken) in het lichaam.
De dosis wordt geleidelijk opgebouwd. Later moet de prikkel duidelijk voelbaar zijn om een optimaal resultaat te bereiken. Het lichaam wordt door de Shockwave aangezet om op deze plekken te gaan repareren. Deze methode wordt toegepast bij de behandeling van diverse pijnklachten.
Zelfs bij hardnekkige klachten aan het bewegingsapparaat zoals een tennisarm, verkalking in het schoudergewricht en chronische ontstekingen van de achillespees en hielspoor kan het apparaat tot positieve resultaten leiden.

Shockwave bij schoudercalcificatie