• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Deskundig op het gebied van bewegen

Bijna 3 miljoen mensen, jong en oud vinden jaarlijks hun weg met hun klachten, opgedaan tijdens sporten en werken, naar de fysiotherapeut. U kunt rechtstreeks naar ons toe, dus zonder verwijsbriefje van uw huisarts. Wij zijn deskundig en kunnen direct samen met u beginnen aan uw herstel of om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Bij twijfel verwijzen wij u terug naar uw huisarts.

Snel op de fiets een boodschap halen. Lekker tuinieren als het zonnetje schijnt. Een klusje in huis doen. De vitrages en gordijnen wassen en ophangen, ondanks de reuma. Lopen, fietsen, bukken, tillen doe je zonder er bij na te denken. Tot het moment dat een knie, rug of schouder zeer doet. Herkenbaar toch?

U wilt eigenlijk zo snel mogelijk weer goed kunnen functioneren.
Ga dan naar uw fysiotherapeut, hij is de deskundige op het gebied van bewegen.

Er werken in Nederland ongeveer 20.000 fysiotherapeuten in vrijgevestigde praktijken, zorgcentra, ziekenhuizen en revalidatieklinieken.

Wij hebben met de meeste zorgverzekeraars een contract afgesloten.

Om de kwaliteit van de behandelingen te handhaven doen wij mee met een kwaliteitsonderzoek. Daarom vragen wij uw email-adres. Wij zullen hier ook uiteraard vertrouwelijk mee omgaan.