• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Zwangerfit

Tijdens uw zwangerschap verandert er een hoop in uw lichaam, dit heeft gevolgen voor uw houding en uw manier van bewegen. In de cursus zwangerfit® leert u wat een goede houding is om klachten te voorkomen. Daarnaast bent u een uur lekker actief aan het sporten met andere zwangere dames, waarbij er natuurlijk de nodige tips en ideeën onderling uitgewisseld kunnen worden.

Behalve een actief gedeelte zijn er ook een aantal theorielessen waarin het wel en wee rondom de bevalling aan bod komt. Deze lessen zorgen ervoor dat u goed voorbereid aan de bevalling kan beginnen en u weet wat weeën zijn en deze door handige tips ook kunt opvangen. Een avondbijeenkomst samen met uw partner mag niet ontbreken in de cursus. Een avond waarin de partner adviezen krijgt wat te doen als de bevalling begonnen is.

Kortom een actieve, plezierige en leerzame cursus die er aan bijdraagt dat u fit door uw zwangerschap heen komt en waarbij u goed voorbereid bent voor de bevalling.

Ook na de bevalling bent u welkom bij de zwangerfit. In dit geval is de training vooral gericht op het weer aansterken van het lichaam na de bevalling. Het versterken van de bekkenbodemspieren in combinatie met de buik-, rugspieren en uw algehele conditie, zodat uw lichaam ook na de bevalling weer in een goede conditie is.

Uw fysiotherapeut is Annelies